Partner van MVO Nederland

MVO_Partner_Logo_RGB700x700

 

13 mei 2013
MullerVisual is partner geworden van MVO Nederland. Deze partnerschap is een ideale manier om onze MVO-activiteiten te onderstrepen. We zien het partnerschap als extra aanvulling op onze initiatieven op het gebied van MVO.

Lees verder

 

 

 

Heidelberg SpeedmasterHeidelberg Speedmaster

8 mei 2013
De klant vraagt steeds vaker om drukwerk in kleinere oplagen. Om beter in te spelen op deze ontwikkeling heeft MullerVisual voorjaar 2013 een kleinformaat offsetpers aangeschaft. De Heidelberg Speedmaster SM 52.

Lees verder

 

Breukelen, 27 maart 2013 - GrafiPlazaGroep  kiest voor een Xerox iGen 150 om verder door te kunnen groeien. GrafiPlaza heeft state-of-the-art technologie in huis met onder andere diverse offsetpersen en printers. De Xerox iGen 150 biedt toegevoegde waarde door de matte toner en het formaat (36x66 cm). Zo kunnen zij hun klanten nog meer verrassen en hun dienstverlening laten groeien. GrafiPlaza kiest hiermee als eerste grafische onderneming in Nederland voor deze iGen, die met 150 afdrukken per minuut veel opdrachten snel kan uitvoeren. GrafiPlaza heeft een gevarieerd klantenbestand in onder andere het MKB, onderwijs, verzekeringswereld, retail en reclame- en mediabureaus. Zij worden nu sneller geholpen met gepersonaliseerd druk- en printwerk, waar steeds meer vraag naar is.

 

 

GrafiPlaza vernieuwt met Xerox iGen150Xerox iGen_GrafiPlaza_

2 april 2013
GrafiPlazaGroep  kiest voor een Xerox iGen 150 om verder door te kunnen groeien. GrafiPlaza heeft state-of-the-art technologie in huis met onder andere diverse offsetpersen en printers. De Xerox iGen 150 biedt toegevoegde waarde door de matte toner en het formaat (36x66 cm). Zo kunnen zij hun klanten nog meer verrassen en hun dienstverlening laten groeien.

Lees verder

 

 

ISO 14001 certificaat behaaldISO14001_logo_green
19 februari 2013
MullerVisual Communication heeft op 18 januari 2013 het ISO 14001 certificaat voor milieumanagement behaald. Dit certificaat wordt verleend aan bedrijven die aan de gestelde doelen met betrekking tot duurzame ontwikkeling voldoen. ISO 14001 is een belangrijke certificatienorm op het gebied van milieu. Steeds meer bedrijven gaan milieuvriendelijker werken en behalen hiervoor ook een erkenning.

Lees verder

 

 

 
 
 
  Jurriaans Lindenbaum onderdeel van GrafiPlaza

Jurriaans Lindenbaum Grafimedia in Amsterdam is eind september onderdeel geworden van ‘multimediaal communicatiecentrum’ GrafiPlaza.

Lees verder...

  De eerste geniet gebrocheerde boekjes lopen van de band

In augustus 2012 nam MullerVisual Communication de eerste bindstraat voor geniet gebrocheerd drukwerk in gebruik. Met de in-line Horizon Stitchline 5500 kunnen we veel soorten brochures en boekjes in eigen huis afwerken. De resultaten van de eerste opdrachten zijn veelbelovend.

Lees verder...

  PEFC certificaat behaald

In juni heeft MullerVisual Communication het PEFC chain-of-custody certificaat behaald. Het PEFC certificaat is hiermee een uitstekende aanvulling op ons al gevoerde FSC® certificering. Door het voeren van beide papier keurmerken leveren we een bijdrage aan een duurzamere wereld. Wij zijn daarom ook optimistisch dat onze klanten papier vervaardigd uit duurzaam verantwoord bosbeheer steeds belangrijker vinden.

Lees verder...

  ISO9001 en ISO12647-2 voor MullerVisual

De ISO 9001:2008 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. De ISO 12647-2 is een norm die eisen stelt aan het kleurmanagementsysteem van een organisatie.

Lees verder...

  Al 80 jaar uw drukker

Op 31 mei 2012 staan wij even stil bij de mijlpaal dat wij inmiddels tachtig jaar bestaan. Heel even maar en daarna gaan we snel door!

Lees verder...

<< vorige  1  2  3  4  5  6  7  volgende >>