Partner van MVO Nederland

MVO_Partner_Logo_RGB700x700

 

13 mei 2013
MullerVisual is partner geworden van MVO Nederland. Deze partnerschap is een ideale manier om onze MVO-activiteiten te onderstrepen. We zien het partnerschap als extra aanvulling op onze initiatieven op het gebied van MVO.

Lees verder

 

 

 

Heidelberg SpeedmasterHeidelberg Speedmaster

8 mei 2013
De klant vraagt steeds vaker om drukwerk in kleinere oplagen. Om beter in te spelen op deze ontwikkeling heeft MullerVisual voorjaar 2013 een kleinformaat offsetpers aangeschaft. De Heidelberg Speedmaster SM 52.

Lees verder

 

Breukelen, 27 maart 2013 - GrafiPlazaGroep  kiest voor een Xerox iGen 150 om verder door te kunnen groeien. GrafiPlaza heeft state-of-the-art technologie in huis met onder andere diverse offsetpersen en printers. De Xerox iGen 150 biedt toegevoegde waarde door de matte toner en het formaat (36x66 cm). Zo kunnen zij hun klanten nog meer verrassen en hun dienstverlening laten groeien. GrafiPlaza kiest hiermee als eerste grafische onderneming in Nederland voor deze iGen, die met 150 afdrukken per minuut veel opdrachten snel kan uitvoeren. GrafiPlaza heeft een gevarieerd klantenbestand in onder andere het MKB, onderwijs, verzekeringswereld, retail en reclame- en mediabureaus. Zij worden nu sneller geholpen met gepersonaliseerd druk- en printwerk, waar steeds meer vraag naar is.

 

 

GrafiPlaza vernieuwt met Xerox iGen150Xerox iGen_GrafiPlaza_

2 april 2013
GrafiPlazaGroep  kiest voor een Xerox iGen 150 om verder door te kunnen groeien. GrafiPlaza heeft state-of-the-art technologie in huis met onder andere diverse offsetpersen en printers. De Xerox iGen 150 biedt toegevoegde waarde door de matte toner en het formaat (36x66 cm). Zo kunnen zij hun klanten nog meer verrassen en hun dienstverlening laten groeien.

Lees verder

 

 

ISO 14001 certificaat behaaldISO14001_logo_green
19 februari 2013
MullerVisual Communication heeft op 18 januari 2013 het ISO 14001 certificaat voor milieumanagement behaald. Dit certificaat wordt verleend aan bedrijven die aan de gestelde doelen met betrekking tot duurzame ontwikkeling voldoen. ISO 14001 is een belangrijke certificatienorm op het gebied van milieu. Steeds meer bedrijven gaan milieuvriendelijker werken en behalen hiervoor ook een erkenning.

Lees verder

 

 

 
 
 
  MullerVisual sponsor van de finale sportploeg van het jaar! AFC AJAX.

Topsport Amsterdam organiseert ieder jaar, in samenwerking met de gemeente Amsterdam, de Finale. Dit evenement is gesponsord door MullerVisual Communication. Tijdens deze feestelijke avond worden alle Amsterdamse kampioenen gehuldigd en de Fanny’s uitgereikt. De Fanny is de prijs voor de beste Amsterdamse sporter van het jaar.

Lees verder...

  MullerVisual, Kroonsponsor bij Almere City FC

MullerVisual is meer dan een drukkerij. In de driekwart eeuw van hun bestaan heeft MullerVisual zich ontwikkeld tot een allround, full-service drukwerkspecialist met een vrijwel onbegrensd productaanbod. Van visitekaart tot grootformaat abri, van flyer en briefpapier tot poster en luxe brochure met prachtige drukwerkveredeling, alles kan. Specialisten in drukwerk, in alle opzichten.

Lees verder...

  Ondernemersprijs 2011

MullerVisual Communication, Sander Muller is finalist voor de Amsterdamse Ondernemersprijs 2011. De Amsterdamse Ondernemersprijs is een initiatief van Economische Zaken Gemeente Amsterdam en wordt jaarlijks uitgereikt aan ondernemende ondernemers.

Lees verder...

  Onze transporteur: Demarrage "groot in transport!"

Door uitbreiding van de productiecapaciteit is er ook behoefte gekomen om het wagenpark aan te pakken.

Lees verder...

  MullerVisual Communication op de Marcom-beurs 2011

Mullervisual en Fair-Play hebben gezamenlijk een stand gedeeld tijdens de afgelopen Marcom-beurs op 15 en 16 juni. Het was de eerste keer dat Mullervisual heeft deelgenomen aan deze beurs.

Lees verder...

<< vorige  1  2  3  4  5  6  7  volgende >>