Partner van MVO Nederland

MVO_Partner_Logo_RGB700x700

 

13 mei 2013
MullerVisual is partner geworden van MVO Nederland. Deze partnerschap is een ideale manier om onze MVO-activiteiten te onderstrepen. We zien het partnerschap als extra aanvulling op onze initiatieven op het gebied van MVO.

Lees verder

 

 

 

Heidelberg SpeedmasterHeidelberg Speedmaster

8 mei 2013
De klant vraagt steeds vaker om drukwerk in kleinere oplagen. Om beter in te spelen op deze ontwikkeling heeft MullerVisual voorjaar 2013 een kleinformaat offsetpers aangeschaft. De Heidelberg Speedmaster SM 52.

Lees verder

 

Breukelen, 27 maart 2013 - GrafiPlazaGroep  kiest voor een Xerox iGen 150 om verder door te kunnen groeien. GrafiPlaza heeft state-of-the-art technologie in huis met onder andere diverse offsetpersen en printers. De Xerox iGen 150 biedt toegevoegde waarde door de matte toner en het formaat (36x66 cm). Zo kunnen zij hun klanten nog meer verrassen en hun dienstverlening laten groeien. GrafiPlaza kiest hiermee als eerste grafische onderneming in Nederland voor deze iGen, die met 150 afdrukken per minuut veel opdrachten snel kan uitvoeren. GrafiPlaza heeft een gevarieerd klantenbestand in onder andere het MKB, onderwijs, verzekeringswereld, retail en reclame- en mediabureaus. Zij worden nu sneller geholpen met gepersonaliseerd druk- en printwerk, waar steeds meer vraag naar is.

 

 

GrafiPlaza vernieuwt met Xerox iGen150Xerox iGen_GrafiPlaza_

2 april 2013
GrafiPlazaGroep  kiest voor een Xerox iGen 150 om verder door te kunnen groeien. GrafiPlaza heeft state-of-the-art technologie in huis met onder andere diverse offsetpersen en printers. De Xerox iGen 150 biedt toegevoegde waarde door de matte toner en het formaat (36x66 cm). Zo kunnen zij hun klanten nog meer verrassen en hun dienstverlening laten groeien.

Lees verder

 

 

ISO 14001 certificaat behaaldISO14001_logo_green
19 februari 2013
MullerVisual Communication heeft op 18 januari 2013 het ISO 14001 certificaat voor milieumanagement behaald. Dit certificaat wordt verleend aan bedrijven die aan de gestelde doelen met betrekking tot duurzame ontwikkeling voldoen. ISO 14001 is een belangrijke certificatienorm op het gebied van milieu. Steeds meer bedrijven gaan milieuvriendelijker werken en behalen hiervoor ook een erkenning.

Lees verder

 

 

 
 
 
  Nieuwe R705LTTLV dubbellak machine in gebruik genomen

MullerVisual heeft ter uitbreiding van de capaciteit een nieuwe MAN Roland 705LTTLV in gebruik genomen.

Lees verder...

  De nieuwe corperate brochure is uit!

Klik hier om hem te bekijken.

Lees verder...

  VIPdag ReclameKlassiekers goed bezocht!

100 jaar reclameklassiekers MullerVisual maakt hier al 80 jaar deel van uit! Op 26 februari mochten wij een grote groep klanten ontvangen in de beurs van Berlage. Speciaal voor deze gelegenheid is Maarten Spanjer op komen draven om zijn ervaringen in het reclamevak met ons te delen. Hieronder volgt een impressie van deze dag. 100 jaar reclameklassiekers is nog te bezoeken tot 27 februari 2011.

Lees verder...

  ReclameKlassiekers in de beurs van Berlage

Heel veel drukwerk uit de klassieke reeks is bij MullerVisual gemaakt. Nog steeds zijn wij de toonaangevende drukkerij betreffende reclamedrukwerk.

Lees verder...

  3D-testen bij Abri posters is suc6!

Het reclame medium voor in- en outdoor. Zonder bril maar met diepte en echt 3D. RAW 3D Media Group komt in samenwerking met MullerVisual met een exceptioneel innovatief product op de markt.

Lees verder...

<< vorige  1  2  3  4  5  6  7  volgende >>