MullerVisual Communication vormt het grootste bedrijf binnen het gebouw GrafiPlaza, een meer dan compleet multimediaal communicatiecentrum aan het Keurenplein, een A1 locatie in Amsterdam. De aangesloten partners in GrafiPlaza maken door hun unieke samenwerking de realisatie mogelijk van wereldwijde projecten. Van idee tot uitvoering en (administratieve) afhandeling; communicatie van A tot Z onder één dak. Uniek, praktisch en inspirerend.

Meer info

 
 
 
  Jurriaans Lindenbaum onderdeel van GrafiPlaza

Jurriaans Lindenbaum Grafimedia in Amsterdam is eind september onderdeel geworden van ‘multimediaal communicatiecentrum’ GrafiPlaza.

Lees verder...

  De eerste geniet gebrocheerde boekjes lopen van de band

In augustus 2012 nam MullerVisual Communication de eerste bindstraat voor geniet gebrocheerd drukwerk in gebruik. Met de in-line Horizon Stitchline 5500 kunnen we veel soorten brochures en boekjes in eigen huis afwerken. De resultaten van de eerste opdrachten zijn veelbelovend.

Lees verder...

  PEFC certificaat behaald

In juni heeft MullerVisual Communication het PEFC chain-of-custody certificaat behaald. Het PEFC certificaat is hiermee een uitstekende aanvulling op ons al gevoerde FSC® certificering. Door het voeren van beide papier keurmerken leveren we een bijdrage aan een duurzamere wereld. Wij zijn daarom ook optimistisch dat onze klanten papier vervaardigd uit duurzaam verantwoord bosbeheer steeds belangrijker vinden.

Lees verder...

  ISO9001 en ISO12647-2 voor MullerVisual

De ISO 9001:2008 is een norm die eisen stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem van een organisatie. De ISO 12647-2 is een norm die eisen stelt aan het kleurmanagementsysteem van een organisatie.

Lees verder...

  Al 80 jaar uw drukker

Op 31 mei 2012 staan wij even stil bij de mijlpaal dat wij inmiddels tachtig jaar bestaan. Heel even maar en daarna gaan we snel door!

Lees verder...

<< vorige  1  2  3  4  5  6  7  volgende >>