MullerVisual Communication vormt het grootste bedrijf binnen het gebouw GrafiPlaza, een meer dan compleet multimediaal communicatiecentrum aan het Keurenplein, een A1 locatie in Amsterdam. De aangesloten partners in GrafiPlaza maken door hun unieke samenwerking de realisatie mogelijk van wereldwijde projecten. Van idee tot uitvoering en (administratieve) afhandeling; communicatie van A tot Z onder één dak. Uniek, praktisch en inspirerend.

Meer info

 
 
 
  Nieuwe R705LTTLV dubbellak machine in gebruik genomen

MullerVisual heeft ter uitbreiding van de capaciteit een nieuwe MAN Roland 705LTTLV in gebruik genomen.

Lees verder...

  De nieuwe corperate brochure is uit!

Klik hier om hem te bekijken.

Lees verder...

  VIPdag ReclameKlassiekers goed bezocht!

100 jaar reclameklassiekers MullerVisual maakt hier al 80 jaar deel van uit! Op 26 februari mochten wij een grote groep klanten ontvangen in de beurs van Berlage. Speciaal voor deze gelegenheid is Maarten Spanjer op komen draven om zijn ervaringen in het reclamevak met ons te delen. Hieronder volgt een impressie van deze dag. 100 jaar reclameklassiekers is nog te bezoeken tot 27 februari 2011.

Lees verder...

  ReclameKlassiekers in de beurs van Berlage

Heel veel drukwerk uit de klassieke reeks is bij MullerVisual gemaakt. Nog steeds zijn wij de toonaangevende drukkerij betreffende reclamedrukwerk.

Lees verder...

  3D-testen bij Abri posters is suc6!

Het reclame medium voor in- en outdoor. Zonder bril maar met diepte en echt 3D. RAW 3D Media Group komt in samenwerking met MullerVisual met een exceptioneel innovatief product op de markt.

Lees verder...

<< vorige  1  2  3  4  5  6  7  volgende >>