MullerVisual Communication vormt het grootste bedrijf binnen het gebouw GrafiPlaza, een meer dan compleet multimediaal communicatiecentrum aan het Keurenplein, een A1 locatie in Amsterdam. De aangesloten partners in GrafiPlaza maken door hun unieke samenwerking de realisatie mogelijk van wereldwijde projecten. Van idee tot uitvoering en (administratieve) afhandeling; communicatie van A tot Z onder één dak. Uniek, praktisch en inspirerend.

Meer info

 
 
 
  MullerVisual investeert in ctp

MullerVisual heeft een Agfa Avalon VLF 80 XXT in gebruik genomen.

Lees verder...

  Uniek overzicht van Nederlandse affichehistorie

Ter gelegenheid van haar 75-jarig bestaan heeft MullerVisual Communication uit Amsterdam het initiatief genomen voor een uniek naslagwerk over de historie van het Nederlands (commerciële) affiche.

Lees verder...

  Posters NL bij Compres

Ook vanuit de media krijgt 'Posters NL', het unieke overzichtswerk van MullerVisual en VK Projects over de geschiedenis van 100 jaar affiches in Nederland, de nodige aandacht.

Lees verder...

  MullerVisual en Marco Borsato

Op dinsdag 16 oktober 2007 presenteerde Marco Borsato in Noordwijkerhout zijn nieuwe verzamelbox bestaande uit 5 cd's, een canvasfoto van 50 x 50 cm plus een speciale Marco mp3 speler met nog meer materiaal.

Lees verder...

  MullerVisual kiest voor FSC

MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) is één van de speerpunten in het beleid van MullerVisual. Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn begrippen die meer vragen dan goede bedoelingen, daarom is MullerVisual Communication bezig met de invoer van het FSC-keurmerk.

Lees verder...

<< vorige  1  2  3  4  5  6  7  volgende >>