Eén specifiek onderdeel waarin MullerVisual/GrafiPlaza zich onderscheidt van andere communicatiecentra is 'international warehousing': verschillende grote internationale bedrijven, sommige met vestigingen in meer dan 40 (!) landen wereldwijd, hebben hun complete drukwerkpakket, premiums (relatiegeschenken) én promotionals (promotionele artikelen) ondergebracht bij MullerVisual/GrafiPlaza. 
Via een speciaal intranet kunnen deze organisaties direct en exclusief toegang krijgen tot hun voorraden drukwerk, pennen, paraplu's, bedrijfskleding en duizenden andere artikelen en producten. Elk product is overzichtelijk in beeld gebracht, inclusief specificaties, prijzen en mogelijkheden. De speciale webshop biedt elk land de mogelijkheid om snel en efficiënt alle soorten drukwerk en premiums te bestellen. Dankzij scherpe afspraken met een grote internationale bezorgdienst kunnen wereldwijd de meest afgelegen plekken binnen korte tijd hun bestellingen ontvangen.

Centrale warehousing kent veel voordelen: naast de kostbare m2 opslagruimte die vrijkomen om weer effectief te worden ingezet is er dankzij centrale productie, voorraadbeheer en coördinatie aanzienlijk inkoop- en productievoordeel te halen. Overbodige bestellingen en onnodig verbruik behoren voorgoed tot het verleden, de afvalberg verkleint en de kostenbeheersing stijgt. Bovendien zijn deze bedrijven verzekerd van bewaking van de huisstijl en de garantie dat alle producten altijd op voorraad zijn. Compleet, overzichtelijk, voordelig en effectief, dat is waar warehousing via GrafiPlaza voor staat.

Ook deze service mag u van specialisten verwachten.

 
 
 
  Partner van MVO Nederland

MullerVisual is partner geworden van MVO Nederland. Deze partnerschap is een ideale manier om onze MVO-activiteiten te onderstrepen. We zien het partnerschap als extra aanvulling op onze initiatieven op het gebied van MVO.

Lees verder...

  Mart.Spruijt onderdeel van MullerVisual

Speciaal drukkerij Mart.Spruijt is begin april door MullerVisual overgenomen.

Lees verder...

  Heidelberg Speedmaster

De klant vraagt steeds vaker om drukwerk in kleinere oplagen. Om beter in te spelen op deze ontwikkeling heeft MullerVisual voorjaar 2013 een klein formaat offsetpers aangeschaft. De Heidelberg Speedmaster SM 52.

Lees verder...

  GrafiPlaza vernieuwt met Xerox iGen150

GrafiPlazaGroep kiest voor een Xerox iGen 150 om verder door te kunnen groeien. GrafiPlaza heeft state-of-the-art technologie in huis met onder andere diverse offsetpersen en printers. De Xerox iGen 150 biedt toegevoegde waarde door de matte toner en het formaat (36x66 cm).

Lees verder...

  ISO 14001 certificaat behaald

MullerVisual Communication heeft op 18 januari 2013 het ISO 14001 certificaat voor milieumanagement behaald. Dit certificaat wordt verleend aan bedrijven die aan de gestelde doelen met betrekking tot duurzame ontwikkeling voldoen. ISO 14001 is een belangrijke certificatienorm op het gebied van milieu. Steeds meer bedrijven gaan milieuvriendelijker werken en behalen hiervoor ook een erkenning.

Lees verder...

2  3  4  5  6  7  volgende >>