We voelen ons verantwoordelijk voor onze maatschappij en streven in onze manier van ondernemen naar duurzaamheid.
Onze ambities op MVO gebied hebben we verwoord in een duurzaamheidsverklaring en we geven dit op diverse manieren uiting:

 

Partnerschap
MullerVisual is aangesloten bij MVO Nederland. Als partner van MVO Nederland dragen wij, zowel binnen het bedrijf als extern, actief bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

MVO_Partner_Logo_RGB700x700

 
 
 
  MullerVisual sponsor van de finale sportploeg van het jaar! AFC AJAX.

Topsport Amsterdam organiseert ieder jaar, in samenwerking met de gemeente Amsterdam, de Finale. Dit evenement is gesponsord door MullerVisual Communication. Tijdens deze feestelijke avond worden alle Amsterdamse kampioenen gehuldigd en de Fanny’s uitgereikt. De Fanny is de prijs voor de beste Amsterdamse sporter van het jaar.

Lees verder...

  MullerVisual, Kroonsponsor bij Almere City FC

MullerVisual is meer dan een drukkerij. In de driekwart eeuw van hun bestaan heeft MullerVisual zich ontwikkeld tot een allround, full-service drukwerkspecialist met een vrijwel onbegrensd productaanbod. Van visitekaart tot grootformaat abri, van flyer en briefpapier tot poster en luxe brochure met prachtige drukwerkveredeling, alles kan. Specialisten in drukwerk, in alle opzichten.

Lees verder...

  Ondernemersprijs 2011

MullerVisual Communication, Sander Muller is finalist voor de Amsterdamse Ondernemersprijs 2011. De Amsterdamse Ondernemersprijs is een initiatief van Economische Zaken Gemeente Amsterdam en wordt jaarlijks uitgereikt aan ondernemende ondernemers.

Lees verder...

  Onze transporteur: Demarrage "groot in transport!"

Door uitbreiding van de productiecapaciteit is er ook behoefte gekomen om het wagenpark aan te pakken.

Lees verder...

  MullerVisual Communication op de Marcom-beurs 2011

Mullervisual en Fair-Play hebben gezamenlijk een stand gedeeld tijdens de afgelopen Marcom-beurs op 15 en 16 juni. Het was de eerste keer dat Mullervisual heeft deelgenomen aan deze beurs.

Lees verder...

<< vorige  1  2  3  4  5  6  7  volgende >>