We voelen ons verantwoordelijk voor onze maatschappij en streven in onze manier van ondernemen naar duurzaamheid.
Onze ambities op MVO gebied hebben we verwoord in een duurzaamheidsverklaring en we geven dit op diverse manieren uiting:

 

Partnerschap
MullerVisual is aangesloten bij MVO Nederland. Als partner van MVO Nederland dragen wij, zowel binnen het bedrijf als extern, actief bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

MVO_Partner_Logo_RGB700x700

 
 
 
  Nieuwe R705LTTLV dubbellak machine in gebruik genomen

MullerVisual heeft ter uitbreiding van de capaciteit een nieuwe MAN Roland 705LTTLV in gebruik genomen.

Lees verder...

  De nieuwe corperate brochure is uit!

Klik hier om hem te bekijken.

Lees verder...

  VIPdag ReclameKlassiekers goed bezocht!

100 jaar reclameklassiekers MullerVisual maakt hier al 80 jaar deel van uit! Op 26 februari mochten wij een grote groep klanten ontvangen in de beurs van Berlage. Speciaal voor deze gelegenheid is Maarten Spanjer op komen draven om zijn ervaringen in het reclamevak met ons te delen. Hieronder volgt een impressie van deze dag. 100 jaar reclameklassiekers is nog te bezoeken tot 27 februari 2011.

Lees verder...

  ReclameKlassiekers in de beurs van Berlage

Heel veel drukwerk uit de klassieke reeks is bij MullerVisual gemaakt. Nog steeds zijn wij de toonaangevende drukkerij betreffende reclamedrukwerk.

Lees verder...

  3D-testen bij Abri posters is suc6!

Het reclame medium voor in- en outdoor. Zonder bril maar met diepte en echt 3D. RAW 3D Media Group komt in samenwerking met MullerVisual met een exceptioneel innovatief product op de markt.

Lees verder...

<< vorige  1  2  3  4  5  6  7  volgende >>