We voelen ons verantwoordelijk voor onze maatschappij en streven in onze manier van ondernemen naar duurzaamheid.
Onze ambities op MVO gebied hebben we verwoord in een duurzaamheidsverklaring en we geven dit op diverse manieren uiting:

 

Partnerschap
MullerVisual is aangesloten bij MVO Nederland. Als partner van MVO Nederland dragen wij, zowel binnen het bedrijf als extern, actief bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

MVO_Partner_Logo_RGB700x700

 
 
 
  MullerVisual investeert in ctp

MullerVisual heeft een Agfa Avalon VLF 80 XXT in gebruik genomen.

Lees verder...

  Uniek overzicht van Nederlandse affichehistorie

Ter gelegenheid van haar 75-jarig bestaan heeft MullerVisual Communication uit Amsterdam het initiatief genomen voor een uniek naslagwerk over de historie van het Nederlands (commerciële) affiche.

Lees verder...

  Posters NL bij Compres

Ook vanuit de media krijgt 'Posters NL', het unieke overzichtswerk van MullerVisual en VK Projects over de geschiedenis van 100 jaar affiches in Nederland, de nodige aandacht.

Lees verder...

  MullerVisual en Marco Borsato

Op dinsdag 16 oktober 2007 presenteerde Marco Borsato in Noordwijkerhout zijn nieuwe verzamelbox bestaande uit 5 cd's, een canvasfoto van 50 x 50 cm plus een speciale Marco mp3 speler met nog meer materiaal.

Lees verder...

  MullerVisual kiest voor FSC

MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) is één van de speerpunten in het beleid van MullerVisual. Duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn begrippen die meer vragen dan goede bedoelingen, daarom is MullerVisual Communication bezig met de invoer van het FSC-keurmerk.

Lees verder...

<< vorige  1  2  3  4  5  6  7  volgende >>