spacer
 
 
GrafiPlaza vernieuwt met Xerox iGen150
2-4-2013 4:11:35

GrafiPlaza kiest hiermee als eerste grafische onderneming in Nederland voor deze Xerox iGen, die met 150 afdrukken per minuut veel opdrachten snel kan uitvoeren. GrafiPlaza heeft een gevarieerd klantenbestand in onder andere het MKB, onderwijs, verzekeringswereld, retail en reclame- en mediabureaus. Zij worden nu sneller geholpen met gepersonaliseerd druk- en printwerk, waar steeds meer vraag naar is.

Sander Muller, directeur van GrafiPlaza: "Wij willen nummer een zijn in het bieden van toegevoegde waarde voor onze klanten,  innovatief en vooruitstrevend. Wij hebben een goede relatie met Xerox en ook zij zijn toonaangevend op hun terrein, services-led en technology-driven, wat goed bij ons past."

Dennis Moll, accountmanager bij Xerox: "GrafiPlaza is een succesvolle groep creatieve en grafische ondernemingen, die complementair aan elkaar zijn en elkaar versterken. Zij hebben deels een gezamenlijke bedrijfsvoering en zijn toch ieder zelfstandig. Hans van Hunnik, business development manager bij Xerox, voegt toe: "In deze lastige tijd zijn zij financieel gezond met een groei aan klanten, omzet en winst. Wij helpen ze daar graag bij."

Xerox iGen_GrafiPlaza_

De Xerox iGen150 met Sander Muller (links) en Ed de Boer van GrafiPlaza voor en Hans van Hunnik (links) en Dennis Moll van Xerox achter.


 
spacer