spacer
 
 
Ondernemersprijs 2011
2-11-2011 7:46:27

ondernemersprijs

De jury van de Amsterdamse Ondernemersprijs heeft uit de talloze inschrijvingen een longlist van tien ondernemers opgesteld. De uiteindelijke shortlist bestaat uit drie finalisten.

Sander Muller is de 4de generatie Muller die aan het roer staat van MullerVisual Communication.  Al 80 jaar verzorgt de Amsterdamse drukker talloze grafische producties. In 2004 is geïnvesteerd in de grootste pers van Nederland. Hierdoor is Muller marktleider geworden op het gebied van outdoordrukwerk zoals abri's en billboards. Het bedrijf blijft innoveren en investeren waardoor het zich blijft onderscheiden.

Sander Muller: 'In de huidige recessie waarin veel grafische collega-bedrijven noodgedwongen de deuren moeten sluiten, is het voor ons een kroon op het werk dat onze drive en ons doorzettingsvermogen niet onopgemerkt  blijven.'  

MullerVisual Communication bestaat in 2012 80 jaar en is een echte Amsterdamse drukkerij. Met 50 werknemers realiseren zij een omzet van 12 miljoen euro en wordt er per jaar 3 miljoen kilo papier bedrukt. MullerVisual Communication: van visitekaartje tot megaBillboard.

 Sander Muller: 'Ik ben nogal een puur persoon met een nuchtere kijk op zakendoen. Ons vak kent vaak stress, last minute en deadlines. Door klanten te ontzorgen en een grafisch topproduct te leveren, weten wij mensen aan ons te binden.

Ik zeg altijd: Maak je niet druk. Wij zijn drukker!'

Voor een impressie: filmpje 1filmpje 2

 


 
spacer