spacer
 
 
3D-testen bij Abri posters is suc6!
22-12-2010 12:38:26

Door deze technologie zijn wij in staat de beelden in echt 3D te tonen. Wat is het effect? Een enorme diepte in 3D van het product, dat nu nog duidelijker tot zijn recht komt, terwijl het dezelfde poster is gebleven. RAW3D Media Group gaat verder en ontwikkelde naast de 3D uiting ook de vierde dimensie: "Tijd". Dit fenomeen staat ook bekend als 4D. Door tijd toe te voegen aan een 3D projectie zijn we in staat het product te laten bewegen. Alsnog blijft het een print of druktechniek.

Wat zijn de verschillen tussen 2D en 3D?

Het twee dimensionale beeld ontstaat vanuit een driedimensionale omgeving dat fotografisch op een puntraster wordt opgeslagen. Het beeld is op de schaduwlijnen na vrijwel plat en is de laatste 100 jaar veelvuldig gebruikt. Opmaak met drie dimensionale beelden is nieuw. Deze beelden geven het juiste perspectief aan. Daarnaast krijgen deze beelden extra diepte door reflectie en schaduw werking. Hierdoor wordt meer beleving beoogt.

RAW 3D voegt er de dimensie tijd aan aan toe.

Dit staat bekend als 4D. Door het beeld in tijd te plaatsen ontstaat er beweging.
Als voorbeeld beschouwen wij de reis met de trein. Op het moment dat u naar buiten kijkt ziet u alles op de voorgrond sneller bewegen dan de achtergrond.
Hierdoor gaat het product en de omgeving bewegen. Zie het voorbeeld filmpje en plaatje van Samsung.

Is dat ook niet het doel van reclame?

Doordat mensen beweging onbewust opvangen wordt hun aandacht snel gepakt.

Het doel is mensen te verrassen en opmerkzaam te maken voor het product

 Kom langs! Bij onze receptie hebben wij een voorbeeldposter hangen!

 

In het voortraject helpen wij u graag verder.
Het proces om een 4D file op te maken is nog niet zo simpel. Later zullen wij u bedienen met een plug-in zodat in een paar stappen de printfile kan worden opgemaakt

 

RAW 3D Products B.V.

The Netherlands Europe

info@raw3d-mediagroup.com

http://www.raw3d-mediagroup.com/

 


 
spacer