spacer
 
 

vrachtwagen 2013

MullerVisual is meer dan een drukkerij. Groot geworden door het decennia drukken van vrijwel alle theateraffiches en filmposters van ons land, heeft Muller Visual zich de afgelopen driekwart eeuw ontwikkeld tot een allround, full-service drukwerkspecialist met een vrijwel onbegrensd productaanbod. Van visitekaart tot grootformaat abri, van flyer en briefpapier tot poster en luxe brochure, alles kan. Specialisten in drukwerk, in alle opzichten. Van intake en pre-press tot levering, aftersales en service. Bij alles wat wij doen staat één ding voorop: kwaliteit. Niets verlaat de drukkerij voordat wij tevreden zijn. Dat mag u verwachten van specialisten.

4 generaties kwaliteitsdenken
Onze drang naar kwaliteit is niet nieuw: vier generaties Muller hebben de afgelopen 75 jaar Muller Visual gemaakt tot wat het nu is: een ultramoderne offsetdrukkerij waarin techniek en vakmanschap samen komen in drukwerk waar wij (en u) trots op mogen zijn.

Uniek formaat en unieke lakveredeling

Muller Visual richt zich op de toekomst. Wij investeren, omdat wij weten wat u morgen en overmorgen wilt met uw drukwerk. Wij investeren in mensen en techniek om drie dingen te bereiken: snelheid, kwaliteit en service.

Met gepaste trots durven wij dan ook te beweren dat MullerVisual op minstens één punt uniek is in Nederland. Wij beschikken als enige in ons land over de grootste offset vellenpers van Nederland, de MAN Roland 904-8 (drukformaat 130x185 cm)
Deze XXL-drukpers produceert moeiteloos drukwerk op het formaat van abri's en billboards, maar ook full colour drukvellen van 64 pagina's A4.

Tevens kunnen wij u alle typen lakveredeling aanbieden. Uw drukwerk verdient de modernste effecten waardoor uw drukwerk speciaal wordt. Dit kunnen inline aanbrengen waardoor de kosten beheersbaar blijven.

MullerVisual, specialisten in alle formaten drukwerk.

 
spacer