spacer
 
 

vitrineWij produceren drukwerk tot het formaat 130 x 185 cm, zoals abri's en billboards, maar ook full colour drukvellen van 64 pagina's A4. Hierdoor zijn wij concurrerend met rotatieoffset. Onze XXL-pers maakt het mogelijk direct al uw drukwerk voor outdoor-campagnes - in samenwerking met media-exploitanten - bij MullerVisual te bestellen. Muller Visual produceert o.a. alle soorten grootformaat drukwerk en outdoor reclamedrukwerk. Bekijk hier de aanleverspecificaties van de 4 meest gebruikelijke outdoor maten.

Natuurlijk verzorgen wij ook alle andere soorten, formaten en vormen drukwerk, zoals flyers, brochures, boeken, magazines, posters, business cards. Niet onbelangrijk is de service welke u van ons mag verwachten. Voor grote projecten verzorgen wij een stuk projectmanagement. Ook uw DM producties verzorgen wij graag.

Naast de specialisatie in grote formaten zijn wij gespecialiseerd in hoogwaardige drukwerkveredeling. Wij zijn in staat om inline een dispersielak veredeling of UV-lakveredeling aan te brengen. Of zelfs beiden!

Voor speciale effecten van uw drukwerk moet u dus ook bij de specialisten van MullerVisual zijn!

 
spacer